Източник lamqta.comОвен Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес

...
Източник lamqta.comОвен Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Две от зодиите трябва да проявят търпение, а за една денят е идеален

Източник lamqta.com

Овен
Ako от дълго време сте желали да започнете длъжностен разказ, през днешния ден е най-подходящия ден за това.Постарайте се да извършите всичко допустимо, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия възможен обичан човек, а и протичащото се да компроментира никого.

Телец

Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.
 

Близнаци

През този ден звездите Ви пожелават самообладание, тъй като без това качество мъчно бихте изкарали до Вашия обичан човек повече от 10 минути. Впрочем, в случай че съумеете да деянията чудеса от устойчивост, старанията Ви ще Ви се върнат многократно. Няма да съжалявате!
 

Рак

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша.

Лъв

Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да разбере, за какво у близките се оформя тъкмо такова отношение към него. А Вие, като човек непряк и заинтересуван, ще би трябвало да съумеете да му обясните всичко, и то оптимално налично, правилно и не доста обидно.
 

Везни

Звездната настройка е такава, че допуска настройката Ви към отдох и изяснване на личния Ви енергетичне капацитет. Използвайте деня, с цел да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви оказват помощ специфичните извършения за разпределяне, а също и събуждащите се креативен замисли. Отношенията с роднините ще се променят в удобна посока. За доста неща ще се наложи да извършите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.
 

Скорпион

Вашите връзки са нужни на първо време на Вас и на Вашия обичан човек, а по-късно на многочислените родственици и другари. Затова през днешния ден се старайтте да ги устройвате в сходство със своите познания и показа за този развой, без да следвате препоръките на който и да било.
 

Стрелец

Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!
 

Козирог

Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.
 

Риби

Денят ще се окаже извънредно спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, само че ще постъпите по своему и ще бъдете напълно прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава опция да обсъдите доста вълнуващи въпроси. Бъдете откровени и не се съмнявайте, че Ви схващат вярно. Освен това денят е подобаващ и за огромни покупки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР